OBSH dërgon ndihmë, Kim Jong thote se ata nuk kanë asnjë rast me Koronavirus

Organizata Botërore e Shëndetit do të dërgojë 900,000 dollarë për të mbështetur Korenë e Veriut për të frenuar epideminë e koronavirusit.

Regjimi i Kim Jong-Un tha se nuk ka viruse të reja në vend ende, por vëzhguesit thonë se kjo është pak e besueshme, transmeton Reuters.

Reklame

Masat antivirus janë vendosur në Korenë e Veriut, duke përfshirë mbylljen e kufijve dhe futjen e karantinës për të parandaluar epideminë