OBSH: Vala e dytë e koronavirusit ja katër rregulla që duhen ndjekur

Bota po përgatitet për një valë të re të koronavirusit, ndërsa OBSH bën me dije se sjellja e valës së dytë është në duart tona.

Mund të evitohet ose të mbahet nën kontroll, por për këtë duhen ndjekur disa rregulla. Për drejtorin e përgjithshëm të OBSH, Tedros Adhanom Ghebreyesus, duhen bërë 4 gjëra:
“Së pari të evitohen grumbullimet në masë.
Së dyti të mbrohen të moshuarit dhe persona me patologji të rëna.

Reklame

Së treti të bashkëpunohet dhe të ndiqen këshillat e institucioneve, sikurse ndodhi në Itali.
Dhe e katërta të bëhen testime”./Opinion