Ofert pune në Slloveni

Kërkoni të punoni në një vend me të gjitha dokumentacionet e rregulluara dhe ku keni të sigurtë ushiqmin dhe fjetjen? Resotranti i pronarit tetovar që ndodhet në Ljublanë të Sllovenisë ka nevoj për dy puntor që do të punojnë më klientët dhe një ndihmës kuzhinjer.

Puntorëve do ju rregullohen dokumentat dhe ju sigurohet ushqimi dhe fjetja nga punëdhënësi. Rrogë dhe kushte ideale.

Për më tepër informacione rreth punës kontaktoni në numrin e tel: +386 41 324 881 (viber & wats app).

Ju prift e mbara!