Ohër dhe Strugë, argëtim pa respektuar masat (VIDEO)

Advertisment

Qindra të rinj nga e gjithë Maqedonia zbaviten në plazhet në Gradishte të Ohrit, pa i respektuar masat për mbajtjen e maskave dhe distancën e nevojshme sociale. Kjo mund të shihet në incizimet e publikuara në rrjetet sociale.

Nga MPB thonë se mosrespektimi i masave gjobitet.

Reklame