Ohri plot me mysafirë, si në kulmin e sezonit turistik (VIDEO)

Advertisment

Ohri sot dukej si në kulmin e sezonit turistik. Ora policore tre ditore mbushi qytetin kryesisht me banorë të Shkupit, që mbërritën dje në kolona në qytet. Shëtitoret ishin përplot, ashtu si kafenetë dhe restorantet.

Disa vozisnin skuterë dhe motoskafe të shpejtë në liqen.

Reklame