OKH Merhamet filloi me aksionet humanitare të muajit të bekuar të Ramazanit (FOTO)

OKH Merhamet filloi me aksionet humanitare të muajit të bekuar të Ramazanit.

Sot, u realizu shpërndarja e pakove ushqimore dhe teshave për fëmijë në Kumanovë, Likovë dhe Tetovë.

Reklame

Merhamet synon që gjatë muajit të Ramazanit të shpërndajë mbi 5000 pako ushqimore në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut.

Dhënia e ndihmave ushqimore janë shprehje e solidaritetit njerëzorë në këto ditë Ramazani.