Oktapodi ZAJKO

Sipas fjalorit të gjuhës Oktapodi është njeri i lig e i djallëzuar, që përpiqet ta shtrijë sa më gjerë e pa zhurmë veprimtarinë e vet të dëmshme.

Ky lloj oktapodi në ”dërzavën” tonë është Zajko, i cili po përgtitet të josh shqiptarët përmes hibridëve tellallë të tij si Mondi dhe Muki apo Hadi, për zgjedhjet e 12 prillit me përrallën e vjetër ”për një jetë më të mirë për të gjithë”!

Reklame

Është kjo një arsye më shumë që shqiptarët t’i kthejnë mprapsht këta pinjollë të titizmit të ri ashtu siç knë ardhur. Shqiptarët u stërngopën me gënjeshtra nga cilido që vjen dhe u premton mrekullira ndaj, stop gënjeshtarëve nga të gjitha ngjyrat veç atyre kuq e zi!

Medai Shaholli