Olena Zelenska: Askush nuk guxon të ma marrë burrin, as edhe lufta!

Kjo është hera e dytë që çifti është parë së bashku që nga fillimi i luftës, pasi Zelenska ishte fshehur për sigurinë e saj.

“Problemi më i madh është lufta që filloi. Nuk mund të them se ka ndryshuar ndonjë gjë domethënëse që nga fillimi i kësaj lufte. Volodymyr ishte dhe mbetet një njeri i besueshëm. Pikëpamja e tij nuk ka ndryshuar. “Familja jonë, si të gjitha familjet ukrainase, tani është e ndarë”, tha Zelenska.

Reklame

“Askush nuk do të ma marrë burrin, as luftën. Ai jeton në punë, mezi e shohim. Kishim dy muaj e gjysmë që nuk e kishim parë, thjesht flisnim në telefon. “Deri më tani kemi pasur vetëm disa shanse të shihemi”.