Oligarkët boll e kanë rrjepur shtetin, le ta çelin qesen!

Kështu duhet të mendojë një biznesmen, e jo vetëm të ankohen, duke kërkuar para nga shteti!

Personalisht si biznesmen konsideroj se nëse deri dje si biznes kemi përfituar nga të githa situatat e mundshme dhe atëherë nuk e kemi qarin me të tjerët, tani kur kemi gjendje të jashtëzakonshme, ndërsa disa degë madje prëfitojnë në mënyrë plotësuese, disa edhe jashtë normave etike! Duhet të jemi solidarë, e jo vetëm të kërkojmë nga shteti!

Reklame

Menderes Kuçi