Oliver Spasovski infektohet me Covid

Advertisment

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, është infektuar me COVID-19.

Këtë e ka bërë të ditur vetë ai, nëpërmjet një postimi në Facebook. Spasovski shkruan se pasqyra klinike e tij është e mirë, ndërsa ka vetëm simptoma të lehta.

Reklame

“Të nderuar, dua t’iu informoj se edhe përkundër respektimit të rreptë të masave për mbrojtjen personale dhe të njerëzve rreth meje që nga fillimi i pandemisë, dje kam marrë rezultat pozitiv për COVID-19”.

“Pasqyrën klinike e kam të mirë, me simptoma të lehta dhe tani jam në vetizolim shtëpiak. Kujdesuni”, ka shkruar Spasovski në Facebook.