Omer Kaleshi dhuron pikturë Ali Ahmetit

Kreu i Bashkimit Demokrati për Integrim z.Ali Ahmeti në zyran e tij ka takuar artistin shqiptar të madh Omer Kaleshin, përcjjell Zhurnal.mk.

Ahmeti njëherit i falemnderohet z. Kaleshit për pikturën dhënë kësaj partie.

“Bashkëbisedim shumë i këndshëm me artistin tonë të madh Omer Kaleshi. Faleminderit për pikturën e cila tashmë zë vend të merituar në selinë tonë. Së shpejti edhe vendlindja e Omerit do të përfundon galerinë e merituar dhe të dedikuar
enkas për veprat e tij.” – thotë Ahmeti