Opozita shqiptare: Ideja e Ahmetit, flluskë parazgjedhore (VIDEO)

Për partitë politike shqiptare, thirrja e kreut të integristëve për kryeministrin e parë shqiptar është e pasinqertë dhe joserioze.

Thonë se nuk janë kundër një kryeministri shqiptar, por janë kundër një oferte që Ali Ahmeti ua bën përmes një spoti politik, jo për të unifikuar shqiptarët por për poena politike para zgjedhjeve parlamentare.

Reklame