Osmani falënderon votuesit, i fton partit shqiptare për bashkim në kauzën e BDl

Në paraqitjen e parë pas përfundimit të zgjedhjeve, Bujar Osmani nga BDI derisa falënderoi votuesit u shpreh se tani është koha për bashkëpunim duke iu bërë kështu thirrje partive shqiptare.

“Pjesëmarrja e lartë është shenjë e fortë për demokracinë tonë. Falënderojmë punën e komisionerve dhe gjithë ata që votuan, por dhe vëzhguesit që vëzhguan procesin zgjedhor”, tha Bujar Osmani, duke shtuar se BDI pret fitore.

Reklame

“Sot presim një fitore të madhe për BDI-në, por parasë gjithash këto zgjedhje do të mabhen mend për fitoren e madhe të shqiptarëve, tani është koha për bashkëpunim”, tha Osmani duke nënvizuar se vazhdojnë tutje.