Osmani: Koalicioni qeverisës është stabil, pas zgjedhjeve presim të zgjerohet

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një dalje për media tha se koalicioni qeverisës është stabil, duke shtuar se pas zgjedhjeve lokale pritet që të zgjerohet.

“Nuk ka shumicë të re parlamentare, nuk ka nevoj për zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Koalicioni qeverisës është stabil dhe pas zgjedhjeve (lokale) presim të zgjerohet”, deklaroi Bujar Osmani – zëdhënës i BDI-së.