Osmani: Maqedonia i ka plotsuar të gjitha kr iteret për të marrë datë për bisedime me BE në (VIDEO)

Në një intervistë për Televizionin rajonal të Tetovës Tv Pollog, Zv kryeministri për çeshjte evropian Bujar Osmani thotë se vendi ynë duhet të organziojë zgjedhje demokratike në 12 prill sepse janë shumë të rëndësishme, ndërsa sa i përket rrugëtimit tonë drejt bashkimit evropian pavarisht se nuk morem date per bisedime ne muajin tetorë.

Gjithashtu Zv/ kryemnistri për çeshtje evropiane Bujar Osmani i ftuar në emisionin N-Pollog thotë se optimizmi jonë në tetor se do marim datë për fillim të bisedimeve me Bashkimin Evropian është bazu në atë se ne i kemi pltosuar të gjitha kriteret e kërkuara nga BE-ja mirpo ne fund morem një jo , sipas Osmanit vendit tonë tani i duhet që të organzojë zgjedhje demokratike dhe të vazhdojë rrugën drejt Bashkimit Evropian.

Reklame