Pa shije dhe nuhatje pas Covid-19, Eni Koçi tregon si mund t’i rikthesh të dyja (FOTO)

Tashmë e dimë që për disa persona pasojat e Covid-19 janë mungesa e nuhatjes dhe e shijes dhe pas shumë muajsh që virusi mund të ketë ikur.

E njëjta gjë i ka ndodhur dhe këngëtares Eni Koçi e cila ka kërkuar ndihmën e ndjeësve dhe fansave për ndonjë mënyrë e cila mund të rikthejë shijen.

Reklame