Pacientët që dalin të shëruar nga koronavírusi (video)

Lajmet që vijnë nga Kina përqendrohen kryesisht te rritja e numrit të víktímave dhe të prekurve nga koronavírusi.

Por janë të shumtë ata që preken, trajtohen dhe dalin nga spitali të shëruar.

Mediat shtetërore kanë publikuar pamjet e 20 pacientëve që brohorisnin ndërsa ishin larguar nga një spital pas shërimit të plotë.

Video është filmuar në Vuhan, epiqendra e vírusit.

Të mërkurën, një pacient 23 vjeçar në provincën e Shanxi doli në televizionet shtetërore si personi i parë që kishte fituar betejën me vírusin në provincën e tij.