Pacienti me koronavirus po jepte intervistë, e tërheqin…(VIDEO)

Ky është momenti kur një pacient me koronavirus po jepte intervistë për mediat në Gjeorgji. Por punonjësit e shëndetësisë e tërheqin me forcë të panikosur.

Mediat në Gjeorgji po prisnin që të flisnin mjekët, kur përpara u doli pacienti iranian.

Reklame

Ai nisi të fliste duke falënderuar popullin gjeorgjian dhe mjekët. Por krejt papritur, atë e tërheqin dhe më vonë u mësua se është dërguar në zonën e karantinës.