Pacolli nxjerr fakte tronditëse: Grupet maf ioze mi morën 6 milion euro

Behgjet Pacolli

Në median kosovare lexova se “Pacolli në arbitrazh kërkon miliona Eu në Kosovë. Kjo nuk është krejtësisht ashtu dhe duhët të qartësohët.
Mabetexi kërkon vetëm KTHIMIN e mjeteve të veta.

Reklame

Në asnjë rast nuk është pretenduar as nga Pacolli ose dikush që ka lidhje me të që Kosova ti paguan diçka.

Në arbitrazh, Mabetex në Lugano kërkon vetëm kthimin e 6 milion Eurove që i’u janë rrëmbyer padrejtësisht nga grupet mafioze të Kosovës, grupe këto që kishin depërtuar në institucionet e Kosovës dhe vepronin aty. Sidoqoftë, nuk bëhet fjalë për paratë e Kosovës por për paratë e veta, të kompanisë që grupet mafioze në Kosovë i kanë rrëmbyer padrejtësishtë.