Pacolli tregon për herë të parë kush do ta trashëgojë pasurinë e tij

Kreu i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, në intervistën treguar edhe për “testamentin e pasurisë” së tij.

Ai thotë se gjithçka ka ndërtuar ai gjatë jetës së tij, e ka ndarë së bashku me farefisin e tij.

Reklame

“Në mënyrë proporcionale, çka është ndërtuar, është pjesë edhe e të tjerëve. Ju e dini se unë kam një familje të re dhe nuk besoj se familja ime, ndoshta pasi unë të mundoj do të vuaj për diçka.”, ka thënë Pacolli.

Tutje kryetari i AKR-së, për Reporteri.net, ka thënë se shpreson që vizioni dhe zemërgjerësia do të vazhdojë edhe tek fëmijët dhe nipat e tij, pasi që sipas tij kënaqësia më e madhe është që atë që ke, ta gëzosh edhe me të tjerët.