Pagoi 50 euro dhe u fut në Mal të Zi pa test për Covid-19, arr estohet turisti pasi tregoi ngjarjen në TV

Një shtetas gjerman është arrestuar në Mal të Zi pasi gjatë një interviste ku pyetej se si po kalonte pushimet ai tregoi se si kishte korruptuar me 50 euro policët në pikën kufitare me Shqipërinë.

“Unë udhëtova me makinë”, tregon ai.

Reklame

Ndërsa kur gazetari e pyet nëse kishte kalaur testin për Covid-19, ai thotë se jo.

“Vetëm i futa 50 euro në pasaportë dhe kalova pa problem”, shton ai.

Më poshtë është intervista e bërë në Tv Teuta.