Pajaziti: Lëvizja Besa ka komunikim dhe raporte korrekte me Lëvizjen Vetëvendosje në Kosovë (VIDEO)

Lëvizja Besa ka komunikim dhe raporte konkrete me Lëvizjen Vetëvendosje në Kosovë, tregoi në Click Plus Binas Pajaziti nga Lëvizja Besa.