Palloshi: Kryesorja tetovarët i’a arritën qëllimit që tradhëtarët si Ziadini t’i largojnë prej Tetove

Bartësi i listës nga PDSh, Visar Palloshi ka komentuar rezultatet e zgjedhjeve komunale për këshilltar.

“Të nderuar Tetovarë, aktivist dhe anëtar të shtabit, Ju falemnderoj 🙏🏻 për angazhimin në këto zgjedhje.

Kryesorja Tetovarët i’a arritën qellimit që tradhëtarët si Ziadini ti largojnë prej Tetovë” ka shkruar Palloshi.