Pamje nga rrethrotullimi i ri në Çair (Foto)

Pamje e mrrekullueshme e rrethrrotullimit të ri në Çair që tashmë lidh rrugën “Kemal Sejfulla” me bulevardin “Brigada e Dytë Maqedonase”.

Përfundoi edhe një proces efikas dhe cilësor i punës në agjendën e bashkëpunimit të Komunës së Çairit dhe Qytetit të Shkupit. Komunikacioni në këtë pjesë të komunës padyshim se po frymon më lirshëm se dikur.

Reklame