Pandemia ka zbehur atmosferën e Kurban Bajramit (VIDEO)

Virusi korona duket se ka zbehur edhe atmosferën e festës së Kurban Bajramit. Tre ditë para kremtimit të kësaj feste, rrugët e Çarshisë, Bit Pazarit dhe Dyqanxhikut janë thuajse boshe, aty ku janë të vendosura numri më i madh i dyqaneve me veshmbathje për fëmijë dhe të rritur.

Pronarët e dyqaneve thonë se nuk mbajnë mend një qetësi kaq të madhe në prag të festës së Bajramit.