Pandemia/ Kur do të hapen kufijtë? Ekspertët: Gjithçka varet nga…

Shumë njerëz udhëtojnë jashtë çdo vit, por vitin që lamë pas nuk mundën për shkak të pandemisë.

Gjithashtu pati dhe nga ata që kishin prenotuar udhëtimin e ëndrrave, por që pandemia ua prishi dhe i riktheu në realitet.

Reklame

Një lajmi i mirë vjen për turistët, pasi këtë vit mund t‘i shijojmë pushimet verore edhe jashtë vendit.

Sipas ekspertëve të industrisë së udhëtimit, ka mundësi që këtë verë të gjithë të mund të fluturojmë atje ku duam, pasi vaksinat janë shpërndarë gjerësisht dhe rastet e virusit me shumë gjasë tani do të bien.

“Unë jam shumë i sigurt që në fillim të majit e tutje të gjithë do të jemi në një botë shumë më të mirë.”,-tha Paul Charles, themelues dhe CEO i “The PC Agency”, këshilluese udhëtimi me qendër në Londër

Vaksinat dhe testimet po ecin para, thonë Charles dhe ekspertë të tjerë të industrisë, por ajo që duhet dëshpërimisht është qëndrueshmëria dhe koordinimi më i madh përtej kufijve.