Paqartësitë se si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas

Paqartësitë se si do të udhëtohet këtë verë nga Evropa në Maqedoni dhe anasjelltas, e bën të pasigurt edhe ardhjen e të mërgimtarëve.

Biznesmenët nga Struga thonë se nëse përsëritet edhe një verë pa mërgimtarë, kjo do të thotë një kolaps total i ekonomisë.

Ardhja e mërgimtarëve lidhet gjithashtu me mbajtjen e dasmave në rajonin e Strugës, një aktivitet që përfshin shumë sektorë.