Para zgjedhjeve Zaevi sërish i do shqiptarët, viziton Haraçinën

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski dhe kreu i LSDM-së, Zoran Zaev janë për vizit në Komunën e Haraçinës e cila udhëhiqet nga Melikije Halimi, po nga kjo parti.

Kreu i LSDM-së e ka bërë zakon që para zgjedhjeve të shtiret kinse i do shqiptarët madje në Haraçinë ka përuaruar fillimi i punimeve në shtrimin e rrjetit të kanalizimit, problem dekadësh i kësaj komune./Zyrtare.net