Paradoksi i përp lasjes PDSH dhe Alternativës

Advertisment

Aktivisti i shoqërisë civile, Sefer Selimi ka komentuar përplasjet e fundit midis PDSH-së dhe Alternativës, dy partitë që janë pjesë e pushtetit.

“Paradoksi i përplasjes PDSH vs. Alternativa: Të dyja janë në qeveri dhe të dyja kanë qejf të paraqiten si opozitë. Të dyja flasin për dështimet e qeverisë (duke vendosur theksin tek BDI) dhe të dyja vrapojnë të marin meritat nga sukseset e qeverisë (duke përjashtuar BDI). Dhe në fund janë duke ia nxjer sytë njëra-tjetrës! Konspiracio: Duan ta zhdukin apo ta aktualizojnë njëra-tjetrën në vigjilie të zgjedhjeve?”, ka shkruar Selimi. (INA)