Paralajmërim për bo mbë, të gjithë njerëzit dalin jashtë City Mallit (video)

Advertisment

Sot në mesditë në qendrën tregtare në City Mall, ka pasur paralajmër se është vendosur një bo mbë.

Si rezultat i kësaj të gjithë njerëzit me vrap janë larguar nga objekti.

Reklame

Nga objekti janë larguar edhe shitësit që janë nëpër lokale dhe policë të shumtë po e kontrollojnë objektin.

Edhe nga policia e kanë konfirmuar se bëhet fjalë për paralajmërim se në City Mall është vendosur bo mbë.
Për më tepër do ju njoftojë në vijim…