Paralajmërohen su lme në Shtëpinë e Bardhë, Irani vendos 80 milion dollar për kokën e Trump

Advertisment

Irani raportohet se ka vendosur 80 milion dollarë për kokën e presidentit amerikan Donald Trump, si ha kmarrje pas vr asjes së gjeneralit Kasem Soleimani.

Mediat në perëndim raportojnë se deklaratat janë bërë nga një prej organizatorëve të va rrimit Soleimanit në Mashad, i cili i ka bërë thirrje popullit të dhurojnë nga 1 dollar secili për të mbledhur 80 milion dollarë.
Gjatë ditës së sotme, deputeti iranian Abolfazl Abutorabi kërc ënoi me su lme në tokën amerikane.
“Ne mund të su lmojmë Shtëpinë e Bardhë, mund t’i përgjigjemi në tokën amerikane. Kemi fuqinë, dhe dashtë Zoti do të përgjigjemi në kohën e duhur”, ka deklaruar sot Abutorabi.
Më tej ai tha se “kjo është një deklaratë për luf të. Nëse heziton humbet”.
“Kur dikush të shpall lu ftë, do t’i përgjigjesh plu mbave me lule? Do t’ju qël lojnë në ballë”, tha më tej ai./newsbo mb.al