Paralajmërohet vazhdimi i gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera

Presidenti Stevo Pendarovski vlerëson se gjendja e jashtëzakonshme duhet të vazhdohet edhe për 30 ditë të tjera.

Vendimi duhet të miratohet deri të enjten nga Këshilli për siguri.

Pendarovski vlerëson se duhet të bëhet koordinim më i mirë mes vetëqeverisjeve lokale dhe armatës ku është përfshirë si mbështetje e policisë.