Paralajmërimi për bo mbë, edhe banorët afër City Mallit i lëshojnë banesat (video)

Pas paralajmërimit se në qendrën tregtare City Mall ka bo mbë, banorët që jetojnë në afërsi të kësaj qendre tregtare i kanë lëshuar banesat dhe për momentin janë jashtë ndërtesave.

Nga objekti janë larguar edhe shitësit që janë nëpër lokale dhe policë të shumtë po e kontrollojnë objektin.

Për më tepër do ju njoftojë në vijim…