Paraqiten kërpudha gjigante në Shipkovicë sa një top futbolli (Foto)

63

Vera e vonshme që ka kapluar Maqedoninë po manifestohet me fenomene të ndryshme. Kështu në fshatin Shipkovicë të Tetovës është gjetur një kërpudhë e madhe sa një top futbolli, fenomen që nuk është vërejtur më herë në këto anë. Kërpudha gjigante është gjetur në arën e bujkut Mumin Uzeriri nga ky fshat.

Ai ka bë foto dhe video të cilat i ka dërguar në redaksinë e Gazetës Lajm.