Parashikimi i motit për sot në Tetovë dhe Maqedoni

87

Prej sot, në Maqedoninë e Veriut do të vijojë mot shumë i nxeht me temperatura maksimale të ditës të cilat diku do të jenë mbi 35 gradë.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej 11 deri në 20 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 27 deri në 36 gradë Celsius.

Në Shkup temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në 17 gradë, ndërsa ajo e ditës deri në 34 gradë Celsius.