Paratë e Maqedonisë në duart e shqiptarëve?!

Advertisment

Si asnjëher më parë që prej pavarsimit të Maqedonisë në postet kyqe që menaxhojnë paratë e qeverisë janë kuadro shqiptare.

Kështu LSDM ka propozuar Fatmir Bytyqin për Zv/kryeministër për Çështje Ekonomike.
Kurse BDl-ja ka propozuar Fatmir Besimin për Ministër të Financave dhe Kreshnik Bekteshin për Ministër të Ekonomisë.

Reklame

Deri më tash është fakt se në teritoret e Maqedonisë shqiptarët janë shumicë kanë munguar investimet kapitale. Ato zakonisht si projekte kanë kanë kaluar në qeveri por realizimi i tyre nuk është bërë dhe me rebalanse të buxhetit këto mjete janë destinuar.

Mund të thuhet lirisht që tash është momenti që shqiptarët e Maqedonisë ti shijojn projektet që do jenë në të mirën e popullatës por kjo do mvaret edhe nga vendosmëria e kuadrove që janë në këto poste qeveritare./tetova1/