Parlamenti i Zvicrës ngritet në këmbë dhe duartroket për Vjosa Osmanin (VIDEO)

U.d. e presidentes, Vjosa Osmani është mirëpritur nga Parlamenti i Zvicrës. Ajo është pritur me duartrokitje nga deputetët zviceranë.

“Të nderuar me pritjen e bërë nga Këshilli Kombëtar (Parlamenti) i Zvicrës për delegacionin tonë në mbledhjen plenare të këtij Këshilli”, ka shkruar ajo në një postim në Facebook.

VIDEO: