Parlamenti kthehet në ring boksi (Video)

Parlamenti i Bolivisë u përfshi nga k aosi, kur mazhoranca dhe opozita u p ërleshën me g rushta gjatë debatit mbi arr estimin e një ish-Presidenti.

Opozitari Henry Montero dhe një anëtar i partisë në pushtet, Antonio Colque, ishin protagonistët kryesorë të skenave të shëmtuara, që kanë bërë xhiron e botës.

Dy politikanët shkëmbyen gru shte, madje u shtrinë edhe në tokë si të ishin mundës.

Pasi u ndanë nga kolegët, një sherr nisi mes dy deputeteve, të cilat u kapën nga flokët.