Pas 11 muajsh kthehen fluturimet Athinë – Shkup

Fluturimet ndërmjet Athinës dhe Shkupit do të fillojnë më 15 shkurt, 11 muaj pas ndërprerjes.

Kjo ndodhi për shkak të pandemisë së Covid-19.

Reklame

Këtë e ka bërë të ditur aviokompania “Ejxhian Erllajns”, ndërkaq fluturimet do të realizohen dy herë në javë.