Pas lirimit, flet Burdushi (VIDEO)

49

Mjeku popullor Hysri Peçani i njohur si Burdushi është liruar sot nga Qendra e Parab.urgiмit në Prizren nga ku po qëndronte tash e katër muaj. Ai që në publik njihet si Burdushi dyshohej se kishte kryer katër vepra pe.nale: Ushtrim i kundërl.igjshëm i veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shmangie nga tat.imi, mash.trim, dhe për veprën pe.nale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paau.torizuar të ar.mëve shkruan GazetaBlic.

Gjykata Themelore në Prizren, departamenti i kri.meve të rënda ndërroi masën e parab.urgimit, të cilën e kishte deri më tani Burdushi, në masën e detyrimit të paraqitjes në polici, shkruan GazetaBlic. “Kështu, Hysri Peqani, duhet që një herë në javë të paraqitet në polici, në stacionin policor ‘Alfa’ në Prizren.

Me datë 25.02.2019, Burdushi kishte tentuar të vetëv.ritej, duke kërkuar pikërisht përshpejtim procedurash nga gjyqësori, si dhe njërën nga masat, detyrim paraqitje apo arr.est shtëpiak”. E pas lirimit Burdushi iu është drejtuar miqëve të tij me një video nga shtëpia e tij

Ai i falendëron të gjith ata që i qëndrua pranë, ndërsa thotë se kishte kaluar katër muaj të vështirë.