Pas momentit historik, Zaevi ulet feston me Ali Ahmetin ( FOTO)

80

Sot fillon një kapitull i ri për vendin tonë. Me ndryshimet kushteteuese dhe me votim 81 votave pro, vendi ynë ndryshon emrin në Republika e Maqedonisë së Veriut.

Pas përfundimit të votimit në Kuvend, Zoran Zaevi ulet feston me Ali Ahmetin.

Ja edhe fotografia nga zyra e kryeparlamentarit Talat Xhaferi: