Pas një kohe të gjatë shfaqet Nevzat Bejta larg politikës duke u marrë me bletari (FOTO)

Nënkryetari i BDl së dhe ish kryetari i komunës së Gostivarit pasi një kohë të gjatë kishte humbur për mediat dhe jetonte larg politikës është rishfaqur përsëri. Në Facebook ka postuar disa fotografi ku shihet duke kultivuar mjaltë bio.

Nevzat Bejta pasi u largua nga drejtimi i kryetarit të degës së Gostivarit shumë rralë është shfaqur në opinion dhe kohëve të fundit përflitet për largimin e tij nga politika.

Reklame