Pas përplasjes, kryetari i degës së ASH-së Tetovë ‘ju çon selam’ udhëheqësisë së partisë

Advertisment

Pas publikimit të lajmit se sot në degën e ASH-së ka pasur përplasje mes kryetarit të degës së ASH-së në Tetovë, Altrim Mamutit dhe grupit të të përkrahur nga Ziadin Sela, ka reaguar kryetari i degës Altrim Mamuti duke çuar selame udhëheqësisë së partisë

“Njëher mundeni me u tall po pastaj smundeni se shkarkoheni nga populli! Mos kërkoni të justifikoni humbjen tuaj tek njerzit e drejtë duke shpikur lajme të reme!
Nëse nuk i doni të drejtët dhe puntorët atëher tregoni!

Reklame

Megjithatë ne gjithmonë do të gjejmë një rrugë për ta mposhtur të keqen që po qeverisë gjatë gjith këtyre viteve, por ju te dashur bashkpartiak nuk mund të më nxirni lajme të rejshme prej portaleve të bdis për kinse përçarje në degën e Tetovës, por nëse kët vërtet e doni atëher na qoft përhajër!” ka shkrur Altrim Mamuti