Pas përplasjes së ASH-së në Tetovë lajmërohet Taravari: ASH-ja rritet, së shpejti shihemi në mejdan

Advertisment

Pas lajmeve në portalin TetovaSot, se dega e Tetovës ka probleme dhe kreu i ASH-Tetovë do të kalojë në Lëvizjen BESA, ka reaguar edhe sekretari gjeneral i ASH-së, Arben Taravari. Ai thotë se Aleanca çdo ditë rritet dhe së shpejti do të shihemi në fushë të mejdanit.

“Çdo ditë Alenacës për shqiptarët i bashkangjiten antarë të gjithë partive, por edhe shumë qytetarë të pamvarur, që koaicionin Aleanca-Alternativa e shohin si ospion i vetëm që mund të sjell ndrsyhimin historik për shqiptarët në RMV.

Reklame

Nuk fitohen zgjedhje me lajme të rejshme, së shpejti shihemi në fushë të mejdanit” ka shkruar Taravari./TS/