Pas tre javësh rresht në Xhami, sot përsëri nuk do mund të falet namazi i Xhumasë

Pas tre xhumajave rresht që besimtarët musliman i falën në Xhami , sot sërish nuk do mund të falen shkaku i orës policore që është vendosur nga mbrëmë ora 21:00 deri të hënën në 5 të mëngjesit në qytetet si Shkupi,Tetova, Kumanova dhe Shtipi.

Ndersa per komunat tjera ora policore vlen nga ora 16:00 deri në 5 të mëngjesit gjatë vikendit./tetova1.com