Pasaporta e Kallashit fsheh gjëra të pabesueshme (FOTO)

Valltarja Donjeta Kosumi, për të gjithë e njohur si Kallashi, ka kohë që është larguar pak nga jeta publike.

Kallashi nuk po shihet gjëkundi dhe më nuk është aktive dhe e pranishme diçka qenë pak vite më parë, shkruan “Kosovarja”.

Reklame

Valltarja deri para pak kohësh udhëtonte gjithandej, sa në Dubai e sa në Zvicër e vendet e tjera, po jo më.

Në kohën e pandemisë, pasaporta e Kallashit ka veç vulën e kuzhinës, ËC-së, sallonit e korridorit, shkruan “Kosovarja”.