Pasi Dani u shtri në spital, djali i tij ka diçka për të thënë

Andi Krasniqi është djali i këngëtarit të njohur kosovar, Ramadan Krasniqit. Pas disa problemeve shëndetësore, Dani sot është shtruar në spital.

“Mjekët kanë gjetur një çrregullim zemre për të cilin menduan se duhet trajtim”- ky ka qenë sqarimi i këngëtarit në fjalë.

Reklame

E këtë njoftim nga ai e ka shpërndarë edhe djali i tij Andi.

“Miq, dashamirë dhe adhurues të respektuar të këngës time, Pas disa aktiviteteve të mia rekreative e sportive, të cilat unë i kam të përditshme dhe i aplikojë ndër vite, gjatë dy ditëve të fundit kam ndjerë disa shqetësime shëndetësore, e të cilat në dijen time ishin të vogla dhe pak të vërejtshme.