PCR test për shtetasit e Serbisë, Kosovës, BeH dhe Malit të Zi

Komisioni për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka vendosur që t`i propozojë Qeverisë,

që prej ditës së nesërme shtetasit e Serbisë, Kosovës, BeH dhe Malit të Zi, për të hyrë në vendin tonë, detyrimisht të posedojnë PCR test negativ për Covid-19, jo më të vjetër se 72 orë.

Reklame

Propozimi gjatë ditës së sotme do të dorëzohet në Qeveri, ku edhe pritet të merret vendimi përfundimtar.