PDSH: Të ruhet dinjiteti i punëtorëve të arsimit (VIDEO)

Sot, Komisioni për Arsim pranë PDSH mbajti konferencë për shtyp në të cilën nënkryetarja e partisë apeloi që të ruhet dinjiteti i punëtorëve të arsimit.

Me këtë rast, znj. Valbona Toska i’u drejtua Ministrisë së Arsimit me disa çështje dhe pyetje që i tangojnë interesit publik. Të njejtat i gjeni në fjalimin e plotë dhe videon e mëposhtme.