Pë rplase për aksïonin policor në Krushopek (VIDEO)

Bojan Mariçiq i LSDM-së dhe Stefan Andonovski i VMRO-DPMNE-së në emisionin “Rruga Drejtë” u përplasën për Prokurorinë, shkarkimin e Mizrahit dhe aksionin e fundit në Krushopek.

Mariçiq akuzoi se ministri teknik i VMRO-DPMNE-së për pikë politike ka rrezikuar aksion policor i përgatitur një vit, vetëm me qëllim që të tregojë se lufton kundër krimit dhe korrupsionit.

Reklame